söndag 7 september 2008

Stockholmsvisit

I helgen var jag och Anette till Stockholm. Vi flexade ut kl 1130, för att få gå till Navet i lugn och ro, tog ut lite pengar på ditvägen. Bussen åkte kl 1230 så vi hade god tid på oss att göra det vi skulle innan avfärd. Vi var nere vid fem tiden, något försenade för de långa köerna in till stan. Vi tog tunnelbanan till kungsträdgården och sen gick vi den sista biten till skeppsholmen och af Chapman.
En mysig båt som var mycket bra standard på rummen. Vi hade två franska tjejer och två engelska som vi delade rum med. Jätte gulliga flickor. Vi tog en promenad till gamla stan en stund på eftermiddagen och tittade lite. Sen gick vi hem när det mörknat och satte oss ute och sprättade en flaska vin. Ljumt och skönt väder. Gick och lade oss ganska tidigt för att vi planerat gå ut och handla när affärerna öppnade dagen efter.
Lördag morgon gick vi upp och åt frukost, en jätte härlig buffe med alla möjliga gosaker. Sen bar det av ut på stan, köpte en handväska, lite andra små prylar.
Tyvärr började det att regna ganska rejält när vi var i gamla stan. Vi gick och fikade på ett ställe där personalen var hur snorkiga som helst, tråkigt med sådana människor som ska ha ett service jobb men inte passar ett skit för det. Vi lunkade hemåt i regnet och var lite missmodiga.
Väl nere på båten så gick vi och lade oss en stund och begrundade den något tråkiga situationen.
Tappade nästan lusten att gå ut, men vi fixade i ordning oss ändå och vi hade köpt lite drickbart så vi tog en jäkel och sen bestämde vi oss för att sticka ut ändå.
Som tur var hade det slutat när vi kom ut så vi gick till tunnelbanan. Vi gick till ett ställe som hette Crazy Daisy . Och där var vi till halv tre och hade så jäkla skit kul, så det var en rolig avslutning på dagen. Träffade en del trevliga människor där och dansade hela kvällen=).
Hade så ont i tårna när vi for hem , tre nollåttor klev på samma fot =( och inte kan dom dansa heller!!!!!!!!!! Bara en italienare som jag dansade med han var skit duktig, jätte mysigt att dansa med honom takt och känsla. Så vi var nöjda med kvällen när vi tog en taxi till båten igen.
Gud va skönt att ta av skorna!!!!!!!!!!.
Vaknade kl halv åtta och så gick vi och åt,sen packade vi för vi måste vara ute kl 1100.
Tog adjö av tjejerna och så gav vi oss i väg mot T-centralen.
När vi närmade oss Sundsvall så sken solen!!!!!!
Borta bra men hemma bäst=);D



1 kommentar:

Disa Kastebo sa...

Hej mammsan! Vad bra att ni hade "så jäkla skit kul" i helgen. Det är ni väl förunnade. Vi har haft en lugn helg här hemma. Love you! Kramar Disa