onsdag 31 december 2008

Ett Gott Nytt År till Cecilia som är långt borta i Kanada och som vi saknar så mycket. Ha det bra och kom snart hem till oss. Många kramar från moster.

Gott nytt år Jannike!!

En särskild hälsning till Leffes rara tjej Jannike. Jag vill tacka för julklapp och önska dig speciellt ett Gott Nytt År och hoppas vi ses snart. Många kramar till dig och din familj/ Maud

Nyårsförkylning!!!!!

Vilka fina blommor jag fått, den fina jullöken har jag fått av Berit.
Orkiden fick jag av Pia och den fina buketten av Sandra i måndags, hon kom och hälsade på mig innan hon åkte på jobbet. Hon visste ju att när Pia åkt så har jag en smärre depp=(. Ja nu är det nyårsafton och jag har fått en förkylning, den har varit hela veckan men jag har i alla fall kunnat jobba och funka. Men skönt att vara ledig nu i två dagar och vila sig och äta vitlök i massor. Hela min lägenhet stinker nog vitlök och jag me. Hoppas inte det blir värre för jag ska ju jobba fredag också. Men det blir till att kurera sig ordentligt och hoppas på det bästa. Klev upp kl 0300 i morse och kokade te och åt vitlöksmacka sen läste jag en stund och sen lyckades jag somna om så jag vaknade kvart i nio. Rekord för att vara mig. Nu vill jag önska alla ett Gott Nytt År med mycket kärlek och omtanke för alla. Och en stor kram och puss till min lilla rosa prinsessa!!!!!!! Momma älskar dig!! och till mina kära barn vill jag säga att ni är det bästa som finns och jag älskar er av hela mitt hjärta. Och till mina mågar vill jag säga att jag skulle inte byta er för allt guld i världen kram från svärmora.


torsdag 25 december 2008

julafton i Nolby

På julafton var Sandra och jag ut och fick till lite snögrottor, inte blev det som min kära fars grottor inte men utan snö är det svårt. Vi hade en lugn och skön kväll med nära och kära. Killarna var mest bänkade vid tevespel men va fanken blir dom glada av det så var det väl hänt då. Pia jag och Sandra kollade på mamma mia på kvällen. Den blir man värkligen glad av och lite snörvlig me. Vi åkte hem ganska tidigt i dag och for till Alnö och fyllde på pellets, så nu klarar det sig nog till Disa och Jonny kommer på lördag. Nu har Pia och jag gjort fruktsallad och så ska vi kolla på stjärnorna på slottet i kväll och käka den. Leffe åkte hem till Nacksta. Jag fick två fina muggar en kaffemugg och en temugg som han målat så fint. Tepåsar fick jag också som Jannike hade sytt. En fliströja fick jag också. Jättebra julklappar hemgjorda och fina. Jag fick en orkide av Pia i dag den är så vacker.



onsdag 24 december 2008

God jul

Vi vill hela familjen skicka en hälsning till vår lilla jordenrunt farare Cecilia och önska henne en riktigt God Jul och ett gott nytt år och många pussar och kramar från oss alla.

Julefriden har infunnit sig hos oss!!!!!!!!

Nu har Jan-Erik och Pia bänkat sig där de ska sitta i jul. Hämtade Pia på stationen på måndag. Vi var ute hos Sandra på tisdag och drack glögg och åt lite gott. Mikael kom med julklapp åt Sandra. Hon jobbar i natt så nu ligger hon hos oss och sover sen ska vi väcka henne kl 1200 och hämta Leffe sen åker vi till Nolby och firar jul. Leffe ska sova över där också det var roligt. Nicklas är där också så i kväll ska vi spela spel och ha mysigt. Jag har köpt " Mamma mia" så jag ska tvinga Disa att ha en mysig kväll med mig och kolla på den. Det kommer att vara spesiellt att titta på den med henne=).Jag hoppas alla i där uppe i norr har det bra och jag saknar och längtar efter min lilla mysiga familj. Nu vill jag önska er alla en god och glad jul och vi ses snart. Puss puss och kram kram på er allihopa!!!!!!!!!!!!!

lördag 13 december 2008

Lilla julafton hos Disa

I dag träffades vi hos Disa och Jonny för att ha lite mysigt. Vi drack glögg och åt goda muffins som Disa bakat sen bjöds det på saffrans pannkakor med bär och grädde..Och som ni ser på bilden så sjöng lilla gumman Sankta luciaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!Synd bara att det blev så kort visit för Leffe skulle gå på bio med Jannike vid sju snåret. Men som alltid så är det trevligt att träffa min lilla mysiga familj på alnö.